Victoria ́s secret

Bloggvictoria ́s secret3september

Hej på er 🙂

I dag slutade vi 15,15 och åkte och handlade lite efter jobbet. Det blev en tidning och två par trosor för min del från Coop, tjoho. Har snöat in mig på Pierre Robert, helt klart skönaste underbyxorna som sitter som de ska 🙂

När vi kom hem fick Zim vara ute en stund på framsidan. Givetvis smet han över till granntanten och åt gräs. Hon satt i köket och tittade förundrat på mig när jag klev in på hennes tomt. Jag vinkade glatt, hon log när hon såg vilken luns jag var och hämtade. Mysiga Zim hann i princip bara in så skulle gräset upp, men jag hann rädda mattan 😉

Nu väntar vi på att potatisen ska bli klar, vi har nämligen fått en rökt sik från en arbetskompis. Jag blev så glad, älskar rökt sik. Får se vad resten av kvällen bjuder på. Har mycket jag både vill och behöver göra, men orken och tiden ska räcka den med. Har i alla fall dragit igång en maskin tvätt som ska hängas senare.

Bloggvictoria ́s secret3septemberNr2

Senaste inköpen Victoria ́s secret, dessa hittade jag på Rusta.

Sambon sa att jag såg ut som ett barn på julafton när han visade mig hyllan, som han upptäckte före mig 🙂 Det är så mycket roligare att kunna lukta på allt, skickar man efter på nätet så får man liksom chansa vad som låter bra. Det finns så många härliga dofter.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Victoria ́s secret

    • Tack Sofia! Kvällen har varit kanon. Jaaaa ge mig sömn för sjutton 😉 Sambon får alltid sova mer än mig, så nu är det min tur! Nä haha, jag hoppas att alla fyra sover gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *