Kvällsjobb

BloggBlommor2september

Hej på er 🙂

I dag började vi jobba lite senare.

Jag hade hoppats på sovmorgon. Men 4,45 började Ikoz att leka med mitt hår. Hur mycket jag än försökte byta sida med håret så följde han efter, han var riktigt go också. Men gosa var kanske inte vad jag ville göra precis då 🙂 Trött.

När vi kom hem gick jag och Zim ut en stund och mina blommor fick vatten. Sambon kom ut en sväng och frågade hur jag ska få plats med alla pelargoner i vinter. Men jag får försöka plantera dem i mindre krukor och spara vissa. Källare är kanon att vinterförvara i, men jag skulle aldrig vilja ha en källare själv. Kanske har sett för många skräckfilmer 😉

Nu är det inte mycket kvar av kvällen innan det är dags att gå och lägga sig. I morgon ringer klockan tidigt. Men vi slutar 15,15 i alla fall, det ska bli skönt. Får se om vi lyckas få till en promenad, för nu var det alldeles för länge sedan. Men jag har inte varit pigg.

BloggBlommor2septemberNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *