Jag och katten Gustav

Måndagar

Hej på er 🙂

Ja bilden får summera dagen, för det kändes faktiskt så 😉

Huvudvärk har jag haft sedan 8,10 i morse. Nu sitter jag äntligen hemma i soffan med en kopp kaffe. Sambon sitter bredvid och bläddrar i reklambladen. Vi tog en tur till Rusta efter jobbet fast bådas humör inte var på topp, alltid roligt att gå runt och kika lite. Jag hade sett en ljuslykta som jag gärna ville ha och så var det lite annat småplock som jag behövde.

Ska dricka upp kaffet och sedan ta en lång härlig dusch. Jag tycker det är kallt både ute och inne. Önskar det var sommar någon månad till 🙂 Men det är ju september nu så är bara att gilla läget. Piggar upp mig med levande ljus och mys hemma.

BloggV-rum31augusti

Fina Ikoz ville vara med [emoji black heart suit]

Trevlig kväll.

2 svar på ”Jag och katten Gustav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *