Härliga lördag

BloggMatsal30augustiNr2

Hej på er 🙂

Så var det äntligen lördag.

Jag hade givetvis hoppats på sovmorgon, men vid 7,30 tyckte Ikoz att han och jag skulle mysa. Det gjorde vi i 1,5 timme, då tyckte vi att sambon också skulle vakna 😉 Världens finaste goaste katt. Zim kom upp i sängen en stund han med, men han störs så lätt av Ikoz och då hoppar han snabbt ner igen. Det går bra när det passar honom, då har de kul.

Får se vad det här dagen har att erbjuda. Vi har lite planer på vad vi vill göra, får se om det blir så. I annat fall blir det en massa mys hemma ändå. Jag älskar att vara hemma med min goa sambo och världens bästa kattpojkar. Trivs så bra i vårat hem [emoji black heart suit]

BloggMatsal30augusti

Nu blir det kaffe 🙂

Hoppas att ni får en härlig lördag.

4 svar på ”Härliga lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *