Snart helg

BloggBlommor26augusti

Hej på er 🙂

I dag är det torsdag vilket innebär städdag här hemma.

Pratade med sambon i bilen hem om vad vi skulle äta, jag föreslog soppa. Hörde hans besvikelse, förstod direkt att han ville ha max mat 😉 Han sken upp som en sol när jag sa ok till det. Efter att han hade talat om att det är mer än två veckor sedan vi åt det senast.

Uppladdning med kaffe nu, innan vi drar igång och städar. Är trött i dag med så hade helst hoppat över, men det är så skönt att ha det gjort till helgen. I morgon efter jobbet ska vi åka till min mamma och fira hennes födelsedag, det ska bli trevligt.

Blommor som jag fick av sambon för någon dag sedan, i fina mynte kannan från IB Laursen [emoji black heart suit]

BloggBlommor26augustiNr2

Underbara doftljuset voluspa.

Städar ni också? Trevlig kväll 😉

4 svar på ”Snart helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *