Hemma bäst

Hej på er 🙂

Borta bra men hemma bäst [emoji black heart suit]

Det är skönt att komma hem, till kattbajslukt och en Ikoz som behöver en dusch 😉  Vi får duscha honom mellan en och två gånger per dag, måtte det bli någon ordning på hans mage snart. Men han är söt och go och lätt att hantera så det går rätt bra.

Jag är så trött i dag så jag skulle kunna gå och sova nu, men ska försöka hålla mig vaken några timmar till. Skönt att det snart är helg, hoppas på mer energi då. Börjar bli sugen på att hitta på lite saker. Men det blir väl så efter flera veckors hängighet. Skulle vilja åka i väg och shoppa. Uppdatera höstgarderoben lite och kanske ramla på något fint till hemmet.

Snart dags för kaffe, har precis ätit korv med bröd.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Hemma bäst

  1. En trevlig hemkomst idag igen! 🙂 tur han är söt 🙂 gott med korv med bröd. Här blev det också enkel middag med tomatsoppa och varmisar med svamp 🙂 ibland är det gott med det enkla. Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *