Strömavbrott

BloggRos11autusti

Hej på er 🙂

Tittar in en liten sväng. Det har varit strömavbrott här, därför har bloggen legat nere.

Jag har varit hemma i dag, mår inte så bra. Läkaren har ringt mig och meddelat att penicillinet jag har fått ska fungera mot de bakterier som jag har, skönt det då. Jag talade om att jag har biverkningar av penicillinet och att jag mådde jättedåligt i lördags. Då frågade hon om jag hade varit in på akuten, men det har jag ju inte.

Hade svårt att förstå henne även denna gång, svårare till och med när det var på telefonen och vi inte såg varandra. Men jag tror jag uppfattade det viktigaste. Så det är väl bara att avsluta kuren, vilket jag gör i morgon kväll och sedan hoppas på att jag är helt bra. Magen känns inge vidare. Får nog köra med lite proviva eller liknande ett tag.

Hoppas ni har haft en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *