Blått och vitt

BloggMatsal4Augusti

Hej på er 🙂

Den här serien ”Rose” från Jotex är nog gjord för ett sovrum. Det finns sängkläder, gardiner och kuddfodral. Jag gillar rosmönstret så det fick pryda matsal och vardagsrum. Vi köpte sängkläderna också. Jag har ena påslakanet med en filt i, över ett av armstöden på soffan. Får se hur länge jag har det så här, innan jag börjar längta efter rosa igen 😉

Precis innan vi skulle sluta jobbet fick jag ett samtal från veterinären. Min underbara goa Aramis fanns att hämta. Fick stålsätta mig för att tårarna inte skulle komma. Nu har jag honom hemma igen, fast i en urna. Saknaden är enormt stor [emoji black heart suit]

Nu blir det kaffe. Sedan ska jag gå ut och vattna lite i alla fall, och busa med Ikoz såklart.

BloggMatsal4AugustiNr2

Hoppas ni har en fin kväll.

4 svar på ”Blått och vitt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *