Godis

BloggV-rum3augusti

Hej på er 🙂

Som ni redan sett har det smugit sig in blått i vårt hem, i vardagsrummet och matsalen. Tror det räcker så, för känner jag mig själv kommer jag att börja längta efter rosa inom en snar framtid. Men det känns roligt med lite omväxling. Nya gardiner och kuddfordral 😉

I går lyxade vi till det med lördagsgodis, så mumsigt. Sambon blandade en god drink och så tittade vi på en serie. Kändes som en bra avslutning efter en produktiv dag. Vi städade, jag putsade fönstren i vardagsrummet, planterade om två blommor, tvättade, strök gardiner och satte upp dem. Nu doftar det nytvättade gardiner och fönster, härligt.

I dag får vi besök av en god vän till mig, det ska bli trevligt. Hon ska äta middag med oss, det blir grillat. Hoppas det är ok väder så vi kan sitta ute, men det verkar lite ostadigt. Vi tänker städa av golven på altanen (igen) så det känns fräscht i alla fall. (Tallarna är kvar)

BloggV-rum3augustiNr2

Liten smygtitt på nya kuddfordralen. Det kommer fler bilder.

Önskar er en skön söndag.

5 svar på ”Godis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *