Fint väder

Hej på er 🙂

Att lägga ut bikinibilder, ja det är många som gör det 😉

Jag däremot brukar sällan göra det, men här är bilder från igår. Den som är i skugga var på kvällen på vår baksida och den i solen är på framsidan. Vi har sol hela dagen på baksidan, fram till cirka 19, perfekt läge. Vi skulle ha sol längre om det inte vore för tallarna.

Igår hade vi en lugn och skön dag. Vi var ute större delen av dagen. Jag hade lite svårt för att vara still, blev en del plockande med blommor och vattning. Det känns skönt i alla fall att Aramis lämnade oss med sol och värme. Jag saknar honom så mycket [emoji black heart suit]

Vi har inte badat något i år, eller det var flera år sedan vi badade här hemma i Sverige. Vi badade såklart massor när vi var på Cypern, men det var 2011. Börjar längta efter en strand och ett uppfriskande dopp, fast jag är lite av en badkruka.

Tror vi ska försöka ta oss iväg till någon strand något tag, det är väl på tiden. Idag känner jag mig trött. Vi la oss sent och även fast Ikoz hade busat ett bra tag innan, ville han inte sova. När klockan var 2 i natt sov han fortfarande inte, och inte jag heller. Sedan kom han och väckte mig före klockan 8 och var jättego. Så gullig, men jag behöver sömn 😉

Jag är segstartad idag, men det blir några timmar ute i solen här hemma ändå.

Ha en härlig dag.

 

2 svar på ”Fint väder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *