Min bästa Aramis

Hej på er

Fick fina blommor av min goa vän som var på besök igår. Vi hade mycket att prata om, det blev både skratt och tårar för min del.

Jag är väldigt ledsen nu. Min bästa vän Aramis mår inte bra. Han har varit hängig ett tag. Han äter dåligt, verkar ha problem med munnen/tänderna (igen), är stel i bakbenen. Han är inte sig själv. Sambon och jag pratade igår kväll och vi ska kontakta veterinären idag. Vi hoppas på att få en tid på måndag.

Helgen ska vi ha tillsammans med honom. Han ska få gå ut och mysa, som han tycker så mycket om. Är rädd för att vi kommer åka till veterinären med min bästa vän, men åka därifrån utan. Jag hoppas verkligen att jag har fel. Vi har spenderat 15 år tillsammans, han betyder så otroligt mycket för mig [emoji black heart suit]

Dessutom är det bara cirka ett år sedan min goa Aslan fick lämna oss [emoji black heart suit]

BloggBlomma4juliNr3

Ikväll ska mina arbetskompisar ha fest. Jag skulle ha varit med jag med, men vill vara hemma med Aramis. Sedan är jag söndergråten och inte alls sugen på fest. Men tror säkert det blir en rolig kväll för dem.

Hoppas ni får en härlig fredag.

2 svar på ”Min bästa Aramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *