Kalas

BloggKök2juli

Hej på er 🙂

Tog in pioner igår. De är så vackra, men vad fort de blommar över. Gäller att njuta så länge det varar. Ska nog ta in nya idag.

Igår tog vi en promenad på förmiddagen. Jag klädde på mig en del, eftersom det har varit kallt. Blev riktigt varm den här gången, solen tittade äntligen fram. Jag och sambon satt ute i solstolarna en stund på eftermiddagen. Men så fort solen gick i moln blev det kyligt.

Idag ska vi åka till handelsträdgården igen och titta om vi hittar fler blommor. Vi har köpt två blomlådor som ska sitta på väggen på framsidan. Blomlådorna från förra året var bara ”rappel” som sambon så fint kallar det, vi blev inte alls nöjd med dem. Köpte plastlådor tidigare i veckan, inte så fint men betydligt mer hållbart än de vi hade.

Efter vi har handlat blommor ska vi åka vidare på kalas hos min kusin. Det ska bli roligt 🙂

BloggPioner2juli

Imorse vid 4-tiden fick vi kliva upp och tvätta lilla Ikoz som misslyckats lite på lådan. Så kräktes han också, mysigt. Han har nog ätit för mycket av storkattens ”blötmat”. Han är en glupsk liten kille 😉

Hoppas ni får en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *