Välkommen juli

BloggPioner1juli

Hej på er 🙂

Ny månad, nu hoppas jag verkligen att juli levererar sol och värme. Så vi kan njuta ute resten av vår semester. Längtar efter att få tillbringa dagarna i solstolen.

Det finns alltid saker att göra. Skulle till exempel behöva putsa alla fönster i huset, rensa garderoben och byrån på kläder. Måla om lite möbler. Det jag vill göra för roligt är bland annat att åka iväg på en shoppingtur, besöka en favorit restaurang, besöka ett mysigt café med massor av inredningsprylar, träffa vänner och släkt.

Nu håller vi tummarna för denna månad 🙂

Gårdagen blev en riktigt bra dag, trotts regnvädret. Vi åkte på stan och handlade en present till min kusin som har kalas på onsdag. Hittade äntligen ljusrosa blockljus, jag har letat länge. Så blev det två säckar jord och två säckar kogödsel och en blompiedestal.

Igår kväll blev det mycket skratt, bus och tok. Jag försöker att ha kameran nära för att fånga killarna i rätt ögonblick, vilket inte alltid är så lätt. Men när Ikoz la sig på datorn i mitt knä och jag knäppte precis när han jäspade blev jag nöjd. Fick ett jättebra kort på honom och Zim också när de lekte. Det kommer i bloggen det med.

BloggPion1juli

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *