Sötnos

BloggIkoz30juni

Hej på er 🙂

Idag när jag slog upp mina gröna ögon, strålade solen och det är så varmt. Tror jag ska gå ut och lägga mig och sola i någon timme… Eller nej, det var bara önsketänkande.

Det är grått och regnar idag med, varmt är det absolut inte. Men vad gör väl det, sommarsemester har man ju bara en gång per år. Vem behöver sol och värme och fylla på energi. Jag är inte bitter, nej inte ett dugg 😉

Inne är det solsken hela tiden. Han är helt underbar våran lilla goa Ikoz. Vilken fart och energi han har. Däremot vill han inte lyssna, när jag säger nej till att springa in i köksgardinerna och använda dem som bästa leksaken.

Idag ska vi nog ut och handla. Inte för att jag har någon lust i det här vädret, men det är lite saker som vi behöver handla hem. Ska bland annat köpa ny jord och kogödsel till mina blommor och växter. Längtar efter bättre väder, så det blir roligt att vara ute och fixa.

BloggLouiseAramisIkoz30juni

Jag, Aramis och Ikoz i helgen. Regnigt och ruggigt ute, mysigt och gosigt inne [emoji black heart suit]

Hoppas ni får en bra måndag.

2 svar på ”Sötnos

    • Tack Sofia. Osminkad och mysbyxor hemma i soffan, då trivs jag som bäst 🙂 Vill att solen ska komma nu, så jag inte tappar den lilla färg jag har fått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *