Lat torsdag

BloggV-rum15maj

Hej på er 🙂

Man har rätt att ändra sig, idag gjorde vi det. På torsdagar är det ju vanligtvis städdag här hemma. Men vi båda känner oss trötta, vi kom överens om att vi bara ska dammsuga av golven. Så tar vi den större städningen i helgen i stället. Känns som ett bra beslut.

Det är alltid skönt att komma hem till ett nystädat hem en fredag. Älskar nymoppade golv. Men det fungerar ändå. Sambon ska dammsuga nere och jag uppe. Körde igång en maskin tvätt nu med. Det blir ju en del gjort i alla fall 😉

Hoppas det blir lika fint väder i helgen som de har sagt. Vill väldigt gärna ha en helg man kan vara ute och njuta, kanske bli lite brun på nosen. Längtar efter att tulpanerna på framsidan ska slå ut, men det verkar ta sin tid. Vill ha riktig vår nu!

BloggNejlikor15maj

Imorgon kan det hända att vi åker och hälsar på nära och kära efter jobbet. Men vi hörs senare i sådant fall 🙂

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *