Kära soffa…

BloggMatsal13maj

Hej på er 🙂

Ja kära soffa, just nu hinner vi inte spendera så mycket tid tillsammans. Jag lovar att det ska bli bättring snart 😉

Igår var det årsstämma, idag jobbade vi kväll och imorgon ska vi till en arbetskompis på mat. Hon ska få mitt gamla miniväxthus. Sådant grönt i metall och plast. Tänkte på henne när jag hade bestämt mig för att köpa ett nytt. Nu har jag ett nytt, det ska bara sättas ihop.

Hon blev glad och som tack ville hon bjuda oss på mat. Det ska bli trevligt och säkerligen gott. Skönt att vi slutar tidigare imorgon så det blir lite mer fritid. Efter den här dagen behöver jag ett bad och en wirre 🙂 Har pratat väldigt mycket så det svider i halsen.

BloggNejlikor13maj

Fina nejlikor, de har blivit en av mina favoritblommor.

Önskar er en fortsatt skön kväll!

 

 

3 svar på ”Kära soffa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *