Vårblommor

BloggVårblommor30mars

Hej på er 🙂

Äntligen har det börjat titta upp lite vårblommor även här.

Längtar tills krokusarna och pärlhyacinterna kommer, vi planterade fler i höstas. Men mest ser jag fram emot att få se hur det går med alla tulpaner vi planterade. Dom har börjat sticka upp lite i alla fall. Jag hoppas och tror att det kommer bli jättefint.

Gårdagen blev en lyckad dag. Jag tog tag i att bleka håret, är så skönt när det är gjort. Vi blev bjudna på tre rätters middag hos sambons pappa och fru. Riktigt gott och trevligt var det. Men kom i säng sent, jag och missarna satt uppe och filosoferade.

I eftermiddag ska sambon jobba extra, då kommer han hem sent. Tur i oturen att vi har kvällspass imorgon 😉 Jag ska träffa en god vän i eftermiddag, det känns bra.

BloggVårblommor30marsNr2

Önskar er en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *