Härlig helg

BloggMatsal23mars

Hej på er 🙂

Hoppas att ni har haft en bra helg så här långt. Själv är jag väldigt nöjd.

Det var så trevligt att träffa alla igår. Min ena syster fyllde år så det blev både god mat och gott fika. Fick äntligen träffa min andra syster och hennes lilla tjej också. Hon var hur söt och go som helst. Sedan avslutade sambon och jag kvällen med att åka och handla mat med världens bästa farmor.

Idag blir det städdag här hemma, och det blir nog en promenad lite senare. Vi kommer inte ut och går lika ofta de veckor vi har kvällspass tyvärr, men nu är det bara två veckor kvar. Längtar till normala rutiner igen 🙂

BloggMatsal23marsNr2

När vi var på stan här hemma i veckan köpte vi en ny vas, tulpanerna passade perfekt i den.

Ha en skön söndag!

2 svar på ”Härlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *