Solsken

BloggV-rum22mars

Hej på er 🙂

Underbart att vakna till solsken.

Aramis sitter på fönsterbrädan och tittar ut. Tyckte han betedde sig lite knasigt ett tag. Försökte prata med honom, men utan reaktion. Då gick jag dit och fick se en söt liten kattjej som satt precis utanför och tittade tillbaka på honom [emoji black heart suit]

Som sambon sa till mig igår ”Det blir mycket katter i bloggen”. Ja det är oundvikligt, för så fort jag tar fram kameran så är dom där. Dom vill vara med och det är klart dom ska vara det. Våra missar är en stor del av vårt liv.

Nu har vi en skön lugn morgon, precis som det ska vara när det är lördag. Mot eftermiddagen ska vi åka och hälsa på mina systrar med flera, som är hemma hos pappa och hans fru. Ska få träffa min ena systers lilla bäbis för första gången, det ser jag fram emot 🙂 Dom bor en bra bit ifrån oss så vi träffas inte så ofta.

BloggV-rum22marsNr2

 

BloggAramis22mars

Sol, katter och mårbacka pelargoner 🙂

Hoppas ni får en mysig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *