Bakslag

BloggSnö17mars

Hej på er 🙂

Det här har inte jag beställt, bara säger det.

Vet att man inte kan påverka vädret och då ska man acceptera det. Men vädret påverkar mig vare sig jag vill det eller inte. Det blir ett bakslag eller två, det vet man ju. Ändå blev jag lite smått sur när jag tittade ut i morse och knappt såg vägen 😉

Men snart är det vår på riktigt. Humöret känns lite lättare, men jag tror jag avstår från promenaden ikväll. Nu är det dags för dagens godaste kopp kaffe. Blir att njuta och försöka skrämma bort det där som kryper i min kropp, jag ska vara frisk.

BloggSnö17marsNr2

 

BloggSol1aSemDagen

Det här längtar jag till. Sol första semesterdagen, i somras 🙂 Kontraster.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *