Underbara fredag

BloggKök14mars

Hej på er 🙂

Äntligen är det helg, som jag har längtat.

Det har varit en dryg vecka. Jag har jobbat kväll tre dagar, måndag, tisdag och torsdag. Sambon har varit i Stockholm torsdag och fredag. Så jag fick dessutom sova ensam inatt, vilket innebär nästan ingen sömn alls. Jag är mörkrädd 😉 Men jag sov lite i alla fall och jag tog mig genom dagen. Nu är jag nöjd med att sitta i soffan ikväll så länge jag orkar.

Sambon ska jobba även på söndag, då kommer han hem vid 22-tiden. Blir sent i säng då med. Ja då var vi där igen, den här jakten på sömn 🙂 Men om tre veckor är den här perioden över, då återgår vi till att arbeta vanliga tider igen.

BloggAramis14mars

Fina goa Aramis. Det var så fint väder igår, ser solen stråla utanför.

Nu blir det den godaste koppen kaffe och massor av mys.

Trevlig Kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *