Bloggen 1 år

BloggKök18jan

Hej på er 🙂

Igår när vi hade lagt oss såg sambon i sin kalender i iPaden att bloggen fyllde 1 år igår. Tänk att jag har bloggat i 1 år nu, alla dagar utom en dag faktiskt. Då kom vi hem sent efter att ha varit på after work med arbetskompisarna och sängen var väldigt lockade 😉

Anledningen till att jag började blogga var att jag ville lägga ut mycket bilder, att jag älskar inredning, katter, blommor och att fota. Sofia min kära arbetskompis hade del i det också. Hon har inte Facebook och sa många gånger att jag borde skaffa en blogg. Så blev det 🙂

Från början skrev jag inte så mycket. Jag la ut bilder och skrev hoppas att ni har en bra dag, ungefär. Men det kändes opersonligt och inte som jag. Jag tycker om att skriva och det blev lite som en dagbok. Där jag själv väljer hur mycket jag ger ut.

Det jag kan sakna i andra bloggar är att man kan titta in och det har inte hänt något där på en vecka. Därför bloggar jag varje dag, även om jag kanske inte har köpt något nytt eller ändrat så mycket.

Så en dag försent, GRATTIS bloggen 🙂

BLoggFågel19jan.

 

BloggHusJul

Vinter

BloggKrokusarVår

 

BloggPärlhyacintUTE

 

BloggVÅRPenséerNÄRBILD

Vår

BloggAraJäser30juni

 

BloggBimUte6juni

 

BloggRosorUtemeRegn14juli

 

HumlanTungt

Sommar

BloggKökFönster12oktNR3

 

BloggHöstfärger6oktNr2

Höst

Det var lite bilder från året som har gått. Det känns som jag har bloggat längre än 1 år. Men det beror nog på att det är ett tungt år som vi har lämnat bakom oss.

Nu känns det mycket bättre, det är nya friska tag och våren är snart här, underbart 🙂

Tack för att ni tittar in hos mig. Ha en skön söndag!

8 svar på ”Bloggen 1 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *