Fiiiin

BloggLiljor24febNr1

Hej på er 🙂

Nu har jag gjort min första arbetsdag. Blev ganska trött mot eftermiddagen, men jag fixade det. Underbart skönt att få åka hem och det var ljust ute. Vi går mot bättre tider [emoji black heart suit]

Jag sov väldigt dåligt i natt, trodde att fönstret skulle blåsa in och huset gå sönder. Blev mer och mer frustrerad och stressad över att jag inte kunde sova. Sambon försökte lugna mig och sa att det var så mysigt, varmt och skönt i sängen. Själv gormade jag tillbaka med bettskenan i munnen ”DET ÄR SOM EN J-A SKRÄCKFILM”.

Så då bjöd jag er på det också 😉 Behöver jag tillägga att jag från början sa att jag inte skulle säga ett pip när jag använde bettskenan, det höll inte speciellt länge. Kommer nog aldrig att glömma den natten då brandvarnaren larmade klockan två och jag ställde mig upp och skrek ”Vad är det som händer”. Ni kanske kan tänka er själva hur det lät.

BloggLiljor24febNr2

BloggLiljor24febNr3

Fina blomman som jag fick av min gulliga vän i fredags 🙂

Hoppas ni har en skön måndagskväll!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *