Semlor

BloggSemlor22feb

Hej på er 🙂

Som jag har längtat, idag har vi äntligen ätit semlor.

Missarna fick smaka lite grädde så dom var också nöjda. Räkor igår, grädde idag [emoji black heart suit]

Sambon blöder näsblod för fjärde dagen i rad. Men vi hade tur igen för han ”droppade” på vardagsrumsbordet och inte på nya mattan 😉 Skrev ju här om kvällen att han inte hade blött näsblod än så länge och att vi skulle ut och gå. Hann nog bara skriva det så började det. Men vi gick ut ändå, det blödde inte lika mycket som dagen innan.

När han gav på förslag att vi skulle lyxa till det med räkor och vin igår tänkte jag först, vin, nej inte med min mage. Men vi åt ju det och jag drack ett glas vin. Gissa om magen blev SUR. Det var dumt gjort av mig, förlåt! Börjar bli måttligt less på att inte må bra. Längtar efter att rösten känns helt bra igen, saknar verkligen att sjunga.

Men det gäller att försöka tänka positivt. Mysa och glädjas åt det jag kan 🙂

BloggSemlor22febNr2

Idag blir det städning här hemma, promenad och ikväll mello såklart 🙂

Önskar er en härlig lördag!

2 svar på ”Semlor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *