Ny matta

BloggV-rum9feb

Hej på er 🙂

Hoppas ni har haft en bra helg så här långt.

För min del har det varit lugnt. Jag tvättade och hängde en maskin tvätt igår. Så la vi på nya mattan i vardagsrummet. Det är en diskret förändring. Från trasmatta till en ryamatta med kort lugg. Anledningen till att vi bytte är att Zim har varit så snäll och klöst sönder den andra mattan. Vi hoppas att han kommer låta bli denna 😉 Den är väldigt skön att gå på, sambon har sagt det flera gånger. Mysmatta.

Gårdagen var väldigt jobbig för min mage är helt förstörd. Fick en del tabletter och så för magen när jag var in och opererades, vet inte om det är dom jag har reagerat på. Eller så är det på alla smärtstillande tabletter kanske. Jag hoppas den kommer kännas bättre nu. Tycker det räcker som det är ändå faktiskt.

BloggV-rum9febNr2

Vi åt i alla fall en väldigt god middag igår. Det var innan magen hade börjat krångla på värsta viset. Det blev fläskfilé, skurna rödbetor med chevreost ovanpå och en god sallad till. Sedan tittade vi på mello. Det var betydligt bättre än helgen innan tycker jag 🙂

Önskar er en skön söndag!

 

2 svar på ”Ny matta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *