Äntligen helg

BloggTulpaner7feb

Hej på er 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag.

Jag har kämpat mig genom en dag på jobbet så nu är jag helt slut. Är stolt över mig själv att jag fixade det. Mitt på dagen kändes det en kort sväng som att jag skulle svimma, men jag klarade mig. Igår låg jag på operationsbordet idag jobbade jag.

Blir varm i hjärtat av all omtanke och kramar. Tänk vad lite kan göra mycket [emoji black heart suit]

Det är en härlig fest på jobbet ikväll, vi var anmälda. Men när vi slutade 17,15 kände jag att jag måste lyssna på kroppen. Har alldeles för ont och är på tok för trött, så vi åkte hem. Festen blir säkert lyckad, men det är väldigt skönt att sitta hemma i soffan också 😉

BloggMatsal7feb

Nu ska vi äta mat. Sedan blir det en efterlängtad kopp kaffe.

Önskar er en skön fredagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *