Fruktsallad

BloggFruktsallad2feb

Hej på er 🙂

Så var det söndag igen då, helgerna går för fort.

Har laddat med fruktsallad flera gånger i helgen, gott var det.

Vi har haft en bra och skön helg med massor av mys. Igår åt vi tacos och sedan tittade vi på mello. Som så många andra i landet 😉 Sambon ville flera gånger att vi skulle titta på film i stället, även fast jag inte tyckte det var speciellt bra så bara måste jag titta. Det var väl någon låt som var fin, men som jag inte tyckte passade in i mello.

Annars längtar jag tills jag får må helt bra igen, få energi. Men det är väl bara att lyssna på kroppen så gott jag kan, och göra det jag orkar. Även om det är frustrerande.

BloggBim2feb

Zim gjorde en ”Aslan”.

BloggAslanLetar

Saknar dig jättemycket Aslan [emoji black heart suit]

Ha en skön söndag!

 

2 svar på ”Fruktsallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *