Honung…

BLoggFågel19jan.

Hej på er 🙂

Hoppas ni har haft en bra måndag.

För egen del har jag pratat så mycket idag så halsen/rösten känns inte alls bra.

Har haft en dag med mycket ”tok”. Men mina kollegor har fått skratta i alla fall 😉 I bland undrar jag hur det är möjligt att en och samma person kan råka ut för så mycket ”tok”. Ja jag alltså. Tok är ett snällt ord 🙂 Som tur var kunde jag skratta lite åt eländet jag med.

Fina sidensvansen på bilden…

Den flög in i vårt köksfönster igår. Jag som älskar djur kan få en dag i princip förstörd av en sådan händelse. Sambon gick in i köket för att titta hur det hade gått. När jag kom efter så föste han ut mig ur köket så jag inte skulle se, klädde på sig och gick ut. Efter en stund öppnade han dörren och sa att jag fick komma ut. Fågeln verkade bara vara omskakad, så vi satte honom i trädet. Väl inne igen så kunde jag knappt slita mig från köksfönstret, till och med kaffet jag hade ståendes i vardagsrummet blev kallt. Men lite senare var han borta, så det gick nog bra [emoji black heart suit]

Ikväll blir det vila, inte ens en promenad. Jag ska få i mig vitaminer och honung. Fast helst av allt hade jag velat sjunga som den sångfågel jag är, men rösten ska få vila.

Trevlig Kväll!

 

2 svar på ”Honung…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *