Morr…

BloggV-rum7jan

Hej på er 🙂

Äntligen hemma. Vi jobbade senare idag. Känns skönt att veta att vi slutar 15,15 imorgon det behöver jag nu 🙂

Känner mig lite less. Efter att ha pratat konstant hela dagen så är rösten hesare igen. Och hostan som jag trodde hade gett med sig, höll mig delvis vaken inatt.

När jag kom hem låg det ett brev i lådan, en kallelse till doktorn. Och som vanligt har dom inte lyssnat på mig 🙁 Så det blir att ringa imorgon igen och boka om tiden. Nu får det vara slut på strul och allt måste gå bra! Jag vill inte ta emot mer, tack.

Dessutom har jag en del andra tankar. Men det ska vi inte gå in djupare på. I bland skulle jag önska att jag hade en ”off knapp” (sluta bry mig knapp). Men jag är tyvärr inte född sådan. Jag bryr mig alldeles för mycket, analyserar, känner och tänker. Har höga krav på mig själv osv. Men i slutet av dagen, vad är det som räknas. Jo att jag orkar och håller ihop.

I bland är det inte alltid så lätt att försöka och fortsätta kämpa. Hålla humöret uppe för att man vill. Idag var en sådan dag. Imorgon är det nya tag igen 😉

BloggV-rum7janNr3

Det blev lite dystert. Men imorgon känns det säkert bättre igen. Bjuder på bilder med dagsljus.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *