God Fortsättning

BloggKoppar25decNr1

Hej på er

Hoppas ni har haft en fin jul. Önskar er en god fortsättning.

Själv började jag känna mig dålig igår mot kvällen. Sambon har ju varit dålig ett tag, men inget som riktigt har brutit ut för honom. Jag däremot har fått så ont i halsen så jag knappt kan svälja 🙁

Har druckit te med honung. Sedan är det vila och kurera som står på schemat för mig. Inte alls som det var planerat. Vi är bjudna på middag och lite sådant idag. Hade så gärna velat vara med. Men sambon får åka ensam. Kommer sakna honom [emoji black heart suit]

BloggKoppar25decNr2

Dricker te ur favoritkopparna i alla fall, i bland får man glädjas åt det lilla.

Ha en härlig dag!

5 svar på ”God Fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *