Samlar Kraft…

BloggMatsalFönster20decNr1

Hej på er

Fredagskväll och man borde vara glad. En lite längre ledighet att se fram emot.

Men jag har väldigt jobbiga saker jag måste ta mig genom 🙁 Det är ju nu man bara vill njuta av ledigheten och julen. Samlar kraft ikväll och hoppas jag får hjälp av inre styrka [emoji black heart suit]

BloggMatsalFönster20decNr2

Önskar er en trevlig kväll!

10 svar på ”Samlar Kraft…

  1. Usch…vet hur det känns,livet har prövats många ggr sedan 2008, men man klarar sej på nå vis,är starkare än vad man tror… så samla kraft och bara kör på, vad det nu än kan vara. Tycker du verkar va stark och fixa det mesta, men man måste få bara bryta ihop ibland åxå…annars orkar man inte .
    Vill iaf önska en god jul trots det jobbiga och hoppas ni får njuta av en härlig jul med mysiga stunder 🙂 I ert fina och kattvänliga hem 🙂

    • Tack för dina fina ord Annika, dom värmer! Ja i bland måste man få vara ledsen och bryta ihop. Men jag hoppas jag/vi tar oss igenom det här och att allt vänder sedan. Nästa år ska bli ett bra år. Ha en härlig jul du med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *