TokTisdag

BloggMatsalFrKök17dec

God Kväll 🙂

Det var verkligen skönt att komma hem. Värsta dagen på hela veckan är tisdagar tycker jag. Är så fruktansvärt trött.

Ska försöka ta mig ut på en promenad med sambon om en stund. Har frusit hela dagen på jobbet, så kan inte påstå att det känns lockande att gå ut. Men kommer säkert känna mig mer nöjd efteråt. Ny mössa har jag också, sådan där ”ful” med lappar för öronen. Hoppas på att slippa öronvärk 😉

Sambon kom precis ner och sa ”Nu har jag skurat toaletten åt dig, så då kan du bada sedan”. HAHA tur man är lättroad! ”Bada i toaletten, jag trodde vi hade badkar”. Man blir väl lite knäpp av att använda huvudet så pass mycket som vi gör om dagarna 😉 Snäll var han då som skurade badkaret åt mig  [emoji black heart suit] Måste kanske krypa ner där efter promenaden.

BloggMatsal17dec

Määän minivitrinskåpet ser ju grönt ut när man knäpper kort! Måste vara glaset 🙂 Ser inte ut så i verkligheten.

Ha en bra kväll!

4 svar på ”TokTisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *