Jättenöjd

BloggMatsalLjusslinga14dec

Hej på er 🙂

Den nya sängen var fantastiskt skön!

Först när jag la mig tänkte jag oj vad hård den är. (Ja mot för den gamla alltså). Men jag har sovit så bra i den… fram till 5,45 när jag vaknade av att Aramis kurrade och försökte tvätta mitt hår, man tackar 😉 Lyckades somna om en stund till.

Så efter en natt, är jag i alla fall väldigt nöjd med vår nya säng.

Jag känner mig som sagt lite pysslig, det fick bli en ljusslinga runt spegelfönstret igår. I bland får jag bara sådan längtan och driv framåt. Men plånboken ska tillåta det också, och man kan inte få allt på en gång. Nästa projekt vi sparar till är ju köket. Men jag vill fixa så mycket mer. Nästan så man kan tro att jag har för tidiga vårkänslor 🙂

BloggMatsalLjusslinga14decNr2

Önskar er en trevlig lördag!

6 svar på ”Jättenöjd

  1. Hej!
    Nu har jag uppdaterat mig lite och läst igenom det senaste i din fina fina blogg <3
    Vad härligt att sängen var bra, och vad fint det blev i köket och matsalen med de nya detaljerna.
    Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *