Köket i Julrött

BloggKökJulRött23nov.Nr1

Köket i rött och vitt…

Längtar tills vi har tagit fram adventsljusstakarna, jag tycker det är så fint.

Som jag skrev tidigare så gjorde vi adventsfint i går. Bytte gardiner, dukar, mattor och kuddfodral. Det var skönt att skingra tankarna en stund. Även om jag inte kan fly från mina känslor. Jag måste få känna och ge det tid.

Vi har pysslat lite här hemma i dag med. Men tar det mest lugnt. En anhörig ringde tidigare och var ledsen för vår skull, då kom tårarna igen. Jag är tacksam för att vi har så många fina människor runt oss. Er omtanke betyder mycket [emoji black heart suit] Jag hoppas verkligen att allt kommer ordna sig. Att vi inom en snar framtid får vara glada och lyckliga igen.

BloggKökJULrött23nov.Nr2

 

BloggJULrött23nov.Nr3

 

BloggKökJULröttDagsljus23nov.Nr4

Och en bild i dagsljus.

Trevlig Lördagskväll!

8 svar på ”Köket i Julrött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *