Tittar in..

BloggAraoBimGeOssMat4nov.

Hej på er 🙂

Tittar in och säger hej. Jag har varit hemma idag. I morse började jag må så dåligt. Trodde att jag skulle svimma. Gick ner för att ta något att dricka och då blev jag sämre. Hann lägga mig på golvet med fötterna på en stol. Sedan kom sambon ner. Gissar på blodtrycket. Har varit så trött och sovit i princip hela dagen. Var uppe en sväng kring lunch och åt mat. Sedan klev jag upp igen vid 16-tiden.

Det gäller att lyssna på kroppen, så det fick bli en ofrivillig vilodag. Jag hoppas på att må bättre i morgon.

Nu ska jag utfodra katterna, som ni ser sitter dom och tittar på mig och väntar på att få mat.

Hoppas att ni har haft en bra måndag. Trevlig kväll!

 

2 svar på ”Tittar in..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *