Samvete

BloggBimVäntarPåPappa

Hej 🙂

I dag har det varit en mindre bra dag. Jag har inte varit på topp. Klockan 19,00 ikväll är det dags för styrelsemöte. Men för en stund sedan gick jag över till ordföranden i föreningen och sa att jag inte orkar vara med ikväll. Jag har för ont i huvudet och jag behöver verkligen gå och sova i tid.

I kväll fick dåligt samvete stå åt sidan, och lyssna på kroppen vara prio. Det behöver jag efter den här dagen. Om inte jag tar hand om mig, vem ska då göra det 😉 Ja förutom sambon. Men han har varit i stora staden idag med och inte hunnit hem än.

Nu tänker jag ta en varm dusch. Sen är det nog inte långt kvar tills jag kryper ner i sängen. Den har jag längtat efter hela dagen.

Zim ligger på bordet och väntar, inte bara jag som saknar [emoji black heart suit]

Hoppas ni har haft en bra dag. Trevlig kväll!

2 svar på ”Samvete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *