Söndag

Sovrum1

Hej på er 🙂

I morse vaknade vi tidigt igen. Sambon klev upp vid 7,30, men jag envisades med att ligga kvar. Även om jag inte sov så mycket mer, så fick jag vila och mysa med båda katterna.

Lite bilder på sovrummet som jag aldrig varit helt nöjd med. Jag älskar vitt, men skulle vilja ha någon tapet som gjorde att det kändes lite varmare. Det var målat i mörklila färg när vi flyttade in. Lika som rummet bredvid, som än i dag kallas för ”lila rummet” fast det inte är lila längre.

Jag målade om sovrummet i vitt innan vi flyttade in. 4 lager färg behövdes för att täcka den mörka färgen. Envis var jag fast jag hade ont i ryggen. När det blev vitt såg man alla skavanker på ett helt annat sätt. Men det var vår snabblösning då, vi kunde absolut inte tänka oss ett mörk lila sovrum 🙂 (Sambon målade taket i köket)

Det är inte nästa projekt att göra om, vi siktar in oss på köket. Men jag drömmer ändå om hur vi skulle kunna göra där inne. Ändrar mig mest hela tiden 😉 Finns så mycket fint. Det som är bra med vitt är ju att man kan matcha med överkast och annat hur man vill.

Sovrum3

 

Sovrum6

Garderoben är inte den vackraste, en dag ska vi byta ut den också. Men den göms rätt bra när dörren är öppen.

Hoppas ni har en skön och lugn söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *