Skönt…

BloggSkatorna13okt.

Hej 🙂

Skönt att måndagen är gjord. Nu sitter vi här i soffan med varsin kopp kaffe och myser. Bästa stunden på dagen [emoji black heart suit] Ska nog krypa ner i ett varmt bad efter kaffet.

Ni som hängt med i bloggen ett tag minns kanske att jag la ut bilder på skatungar i våras. Nu är dom lite större. Jag som älskar djur har givetvis ställt ut en bytta med vatten. Där brukar dom dricka och bada sig. Sötisar 🙂 Skulle väl ha införskaffat ett fint fågelbad egentligen, men detta passar dom också. Fågelmat har vi köpt och hängt på framsidan. Det är den bästa katt-TV som finns tycker våra två herrar.

BloggSkatorna13okt.Nr2

Hoppas att ni har haft en bra måndag. Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *