Nya blommor

BloggKökFönsterNyablommor12okt

Härligt med lördag 🙂

Igår köpte jag nya blommor (igen) och nya krukor. Har inte bestämt mig om de ska få stå kvar i köket. Köpte ju nya blommor till köket för inte så länge sedan.

Jag har haft pelargoner i alla fönster i sommar. Vissa har börjat se trötta ut nu, så det behövs lite nytt. Som ni kanske redan märkt, så älskar jag att köpa blommor. Och krukor är ju inte fel det heller 😉 Tycker ett hem blir så mycket mysigare om det finns välskötta fina blommor.

Annars så har jag haft två rätt tuffa nätter och dagar. Min ischiasvärk har verkligen dragit igång. Haltar runt här som en gammal kärring. Jag hoppas verkligen det ger med sig. Det är den tiden på året som jag brukar bli sämre. Men humöret är bra ändå. Kan inte vara så mycket annat, skönt med helg.

BloggKökFönsterNYA12okt.

 

BloggKökFönster12oktNR3

Hoppas att ni får en fin lördag!

 

 

2 svar på ”Nya blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *