Lördag

BloggKökHöstfärgerUte

God morgon lördag 🙂

Höstfärger utanför köksfönstret.

Att kliva upp 8,30 en lördag har ju helt klart sina fördelar. Det blir mer tid till att mysa och pyssla här hemma.

I går morse var min underbara katt Aramis till veterinären. Vi ville kolla upp hans öron för han har kliat sig en del. Öronen såg fina ut, däremot hade han väldigt rött tandkött 🙁

Veterinären vet inte riktigt varför. Vi ska avvakta en vecka, är det fortfarande rött måste vi boka en ny tid. Då blir det att söva ner honom och röntga. Det kan bli på äldre katter att roten till tänderna luckras upp. Det kan resultera i lösa tänder som behöver dras. Jag hoppas allt kommer gå bra för min 14 åriga bäbis.

Som om det inte vore nog, så har min goa bäbis fått duscha (rumpan) idag. Det kan också hända lite nu och då på äldre dagar att ”man” misslyckas lite och behöver få hjälp i form av en dusch från mamma. Jag känner mig mycket populär nu. Ja faktiskt, han ligger ju tätt bredvid mig i soffan i alla fall och kurrar [emoji heavy black heart]

BloggKökHöstfärger2

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *