Snart helg

BloggRosor26sept.Nära

Hej 🙂

Hoppas att ni har haft en bra dag och har en mysig kväll.

Här städas det för fullt. Skönt att få det gjort till helgen. Känslan att komma hem en fredag eftermiddag till ett nystädat hem är bland det bästa jag vet 🙂

Igår fick jag fina rosor av min underbara sambo. Det blir en del blommor här i bloggen. Jag älskar blommor, tycker de lyfter känslan av harmoni och hemtrevnad i hemmet. Sen gillar jag verkligen att fota blommor också, de är som små bakelser.

BloggRosorTidning26sept

Han kom hem med en tidning till mig igår också, som jag bläddrade igenom lite snabbt 🙂 Jag har det bra jag, påminner mig själv varje dag om hur bra vi har det. Ska titta lite mer i den i helgen i lugn och ro.

BloggRosorKöksbord26sept.

Trevlig kväll! I morgon är det fredag!

2 svar på ”Snart helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *