Söndag

BloggMatsalMiddag21sept.

Hej 🙂

Nu blir det till att göra sig klar och äntligen åka iväg och köpa en ny diskmaskin (hoppas jag)

Är fortfarande inte helt kry, har snart glömt bort hur det känns 😉 Längtar efter att få må helt bra. Saknar våra promenader otroligt mycket och att kunna prata normalt utan kråkor i halsen hela tiden. Det har blivit en del gnäll på att vara sjuk i bloggen ett tag nu. Jag hoppas det snart är över och att jag håller mig frisk resten av året och mycket mer därtill.

Nu blir det en kopp kaffe 🙂 Har sovit dåligt flera nätter, ogillar verkligen fullmåne.

BloggMatsalGodMat21sept

Maten igår var enkel men otroligt god. Hasselbackspotatis, lövbiff, svampsås, lök, grönsaker och alkoholfri öl. Jag hade kunnat slicka tallriken ren 😉 Vi hade det väldigt mysigt. Sedan efter middagen blev det en film.

Ha en bra dag!

6 svar på ”Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *