I morgon..

BloggBlommaBlommarOmiSept.

Hej 🙂

Vädret fortsätter att leverera och här inne sitter jag. Men i morgon då ska jag banne mig jobba i alla fall (har jag tänkt). Nu får det ge sig.

Det dryga med att vara sjuk så pass länge är att det börjar bli en lång rad med saker som jag/vi ska göra. Saker jag missat som jag måste boka om osv. Vilket stressar mig en aning. Men kan inte göra något åt det så är bara att acceptera.

Vår diskmaskin sa upp sig förra helgen. Huvudströmbrytaren gick flera gånger och vi kom fram till att det var diskmaskinen som tackat för sig. Roligare saker kan man ju lägga pengarna på. Lite tråkigt eftersom vi dessutom köpt en ny tvättmaskin för inte alls länge sedan. Men det är som det är.

Vi hade tänkt åka iväg till helgen och titta på en ny, men nu vet vi inte eftersom jag fortfarande är hängig. Och ska jag jobba två dagar, så är chansen inte så jättestor att jag kommer skutta fram i helgen, även om jag önskar att det blir så 😉 Vi tar det som det kommer.

Annars längtar jag efter våra kvällspromenader, att få städa huset ordentligt, att ha en ny diskmaskin, att få shoppa lite när man ändå har åkt i väg, att få vara frisk till middagen som vi är bjudna till på lördag, men som jag förmodligen inte kommer att orka. Sen fyller min kusin år i morgon, hade gärna åkt på kalas men får fira henne en annan dag. Har missat en hel del saker som jag ska försöka styra upp framöver. Men en sak i taget så det inte blir som ett ”berg” framför mig, det ska jag försöka undvika 😉

Ha en härlig kväll nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *