Nu får det vända..

BloggLördagsmysnr1

Hej på er 🙂

I dag låg jag länge i sängen, känner mig väldigt hängig. Sambon kom upp till mig och ville att vi skulle äta frukost vid 11,30. Nu tycker jag den här förkylningen kan ta och ge sig så jag får må bra, vill kunna börja jobba igen.

Gårdagen bara vilade jag. På kvällen blev det mys i soffan med en film och godis. Vi såg ”World War Z”, tyckte inte den var sådär jättebra faktiskt. Det blev ett glas rosé för mig, och sambon drack den alkoholfria ölen som vi även drack till kinamaten i fredags. Vissa tycker vi är lite ”annorlunda” som dricker sådan öl, men den är faktiskt god. Vi är ju inte ute efter ruset om man säger så 😉

BloggLördagsmysfilmnr2

Ha en bra dag! Här blir det samma som igår, vila och kurera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *