Fullt upp

BloggAramis29aug

Tittar in lite snabbt 🙂

Hoppas att ni har haft en bra dag. Vår dag inleddes med att den efterlängtade sovmorgonen uteblev, tack Zim. Men är det en liten herre som har bestämt sig för att rutiner är till för att hållas så ger han sig inte så lätt 😉

Kom hem för 40 minuter sedan, kastade mig i duschen och sambon kastade sig över dammsugaren. Låg dessutom en lapp i brevlådan om att varmvattnet skulle stängas av från 22 och slås på vid 6 i morgon. Framförhållning gillas veeerkligen. Tack säger jag för att vi inte kom hem senare och kvällduschen snopet blev inställd.

Snart ska jag dansa med golvmoppen när sambon fortsätter dammsuga på nedervåningen. Skönt att ha det städat till helgen. Avslutar kvällen med att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng, lite lyx ska man väl unna sig en dag som denna.

I morgon ska vi på kalas direkt efter jobbet, så jag passar på att redan nu önska er en trevlig fredag 🙂

Bild på världens bästa Aramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *