Snart ett minne blott..

BloggAvlastningsbordFULAhögtalare2

Lite mys med ljus på avlastningsbordet i vardagsrummet igår kväll 🙂

Snart är dom stora, svarta, fula högtalarna i vårt hem ett minne blott. I dag har vi varit och köpt nya, små vita fina! Förhoppningsvis, dom fanns inte som visningsexemplar i butiken men tror det kommer bli bra. Jag gillar inte hur teknikprylar inkräktar på myskänslan i rummet. Och högtalarna som står mot tv-väggen är ju större än dom som står i bakre delen av rummet.

Blir något att pyssla med i helgen. Kommer säkert efterbilder när det är klart. Helst av allt skulle jag nog slippa se tv:n också och prylarna i tv-bänken. Därför hade jag ett tv-skåp när jag bodde ensam 😉 Men det sålde jag när vi flyttade i hop.

BloggAvlastningsbordFULAhögtalare1

I morgon är det äntligen fredag. Första arbetsveckan har gått ganska snabbt ändå, men jag är väldigt trött. I morgon jobbar vi lite senare, så vi får sova en timme längre på morgonen i alla fall.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *