Halva semestern kvar

BloggAraoBimNäraSött

Sötpojkarna [emoji heavy black heart] Aramis tycker fortfarande att Zim kan vara dryg. Men roligt att se att dom kan ligga i soffan tillsammans, om så bara för en stund. Aramis har jag haft i 14 år och min sambo har haft Zim i 4 år. Vi har bott tillsammans i 2,5 år.

Nu är det halva semestern kvar 🙂 Hoppas vädret vill fortsätta vara fantastiskt och att tiden går sakta. Så skönt att bara vara. Jag är inte mycket för att ha en fulltecknad kalender med aktiviteter. Det här är semester för mig, ta dagen som den kommer, njuta av fint väder tillsammans med min sambo. De dagar som vädret är sämre kan jag gärna göra en liten shoppingtripp eller något annat.

Annars så har vi sagt att vi ska åka iväg och äta på ett mysigt ställe någon dag. Blir sällan att vi äter ute, kan bero på att min sambo lagar så god mat 🙂

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *