Augusti

Hej augusti 🙂

Tycker tiden kan ta och sakta ner lite nu. Vill gärna ha sommar ett bra tag till!

Sent i går kväll städade jag och sambon huset. Hur ofta är man lycklig över att få moppa golven liksom, men det var jag. Underbar känsla när golven är riktigt rena efter en renovering, som jag har längtat 🙂 Nu ska det bara bli ordning på hallen uppe också så är hela huset som det ska igen.

Lite senare i dag ska vi åka i väg och shoppa, passar på i dag när det inte är fint väder. Hoppas jag hittar lite godbitar. Vill gärna köpa saker till hemmet och har lite tankar på vad det skulle kunna vara. Gissar att vi blir en stund på Ikea.

Aramis ville vara med på bild.

Nu blir det en kopp kaffe här. Ha en bra dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *