Aragos

Känner mig väldigt nöjd 🙂

När jag ändå var i gång så tvättade jag gardinerna i hela nedervåningen. Putsade fönstren i köket på in och utsida, putsade fönstret i matsalen på insidan (tog utsidan i midsommar) Och alla gardiner nere är rena och doftar nytvättat. Nu är det bara fönstren i vardagsrummet på insidan som är kvar här nere. Skönt att få sådant gjort.

Har ätit en god middag, grillad kyckling, klyftpotatis och god sallad. Mätt och belåten. Känns helt ok faktiskt att veta att jag har en vecka kvar att jobba, sen är det underbar semester i fyra veckor. Tycker värmen kan skruvas upp lite och solen stråla.

Bilden på Aramis när han sover så sött. Det rosa på vänsterkant är mina mysbyxor 😉

Sov gott när det blir dags!

2 svar på ”Aragos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *