Tisdag

Sambon kom hem med en fin ros 🙂 Precis vad jag behövde.

Under arbetsdagen var det strålande sol och varmt i dag. Lagom tills vi kom hem blev det regn, mörkt och det känns som det ska bli åska. Det ska vi fira med att mysa i soffan med levande ljus och kanske kika på något på TV:n 🙂

Det kan jag behöva efter en dag som har känts som att jag varit med i en film, och att alla andra vet om att det är på låtsas utom jag. Precis så har det känts, men skojar ni med mig. Nya tag i morgon och hoppas på en bättre dag 😉

Underbart att komma hem till vårt härliga hem och goa missar. Här finner jag energi och ro! Blev maxmat i kväll, Aramis och Zim var lyckliga att de fick smaka hamburgare.

 

Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *